Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,039
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,355
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,785
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,947
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,413
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Hatalomátvétel
Hatalomátvétel

Az Apostoli Magyar Királyság mai, modern kori életrehívásával folyamatosan szüntetjük meg az illegitim köztársasági államformát, mely oly sok fájdalmat okozott a magyar népnek legutóbb épp az úgynevezett rendszerváltozás elcsalt 22 évével. A nemzeti vagyont ellopták, a munkahelyeket megszüntették, a magyar családokat nyomorba döntötték.

Az Apostoli Magyar Királyság újkori életrehívása új szakaszba lépett azzal, hogy az illegitim 3. Magyar köztársaság 2011.11.11.-i megszűntetését követő Kormányzói Hivatal 2011.12.18.-i kecskeméti felavatása, illetve az új magyar kormány 2012.02.19-én a Budai Várban történt eskütétele után a tegnapi napon az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás is megkezdte működését.

Mi is az az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás? A bíróságok helyett van, a jog szolgáltatása helyett ismét az igazságot szolgáltatja a magyar emberek részére. A megszüntetett köztársasági államforma – és itt most nem az Orbáni új alaptörvényről beszélünk, mely csak elnevezésében trükközve tett úgy mint ha megszűntette volna a köztársaságot azzal, hogy Magyarországnak nevezte el a Magyar Köztársaság helyett – bíróságai is megszűntek jogilag, csak amíg erről az állampolgárok nem tudnak a kiegyensúlyozatlan tömegtájékoztatás miatt, addig azt hiszik, hogy ezek a bíróságok még léteznek, és így oda fordulnak igazukat keresve, de ezeken a bíróságokon csak a jogaik csorbulnak tovább.

Azzal, hogy az új állam új „bírósága” az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás megkezdte működését, válik igazán működővé az Apostoli Magyar Királyság, mint a magyar emberek valódi állama. Miért is? Azért, mert minden közigazgatási egység, akár egy város, akár egy ország irányítása csúcsán mindig a bíróság mondja ki a végső szót az esetleges jogvitákban, tehát megállapíthatjuk, hogy egy állam csak akkor tud működni, ha működőképes ítélkezéssel rendelkezik.

Mostantól a döntést kivettük a maffia kezéből, mert az Apostoli Magyar Királyság Esküdtszéki Igazságszolgáltatása dönt minden egyes jogkérdésben, legyen az polgári vagy büntetőeljárás. Az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás által 2012.09.12-én hozott első ítélet (AMK EI P.1/2012./1.) is már alapjaiban változtatja meg a magyar emberek életét azzal, hogy jogegységi döntésként precedenst teremt az egy konkrét ügyben (az Orbán-Pintér-horda által végrehajtott leggyalázatosabb kilakoltatási ügy, ahol egy 5 gyermekes családanyát öreg szülőjével 300 készenléti terrorista rohamrendőrrel hajtattak végre 2010.06.15-én, miközben a 80 éves nénit 3-szor kellett újraéleszteni) hozott ítélet, nevezetesen, hogy a bankok és a magyar emberek között kötött hitelügyletek és kölcsönszerződések semmisek – nem csak a devizahitel szerződések -, és a hiteleket nem kell visszafizetni, hiszen a tőlük ellopott pénzt adták vissza a bankok uzsorakamatra. (Izlandon már a lakosság elzavarta a bankárokat és a politikusokat, csak hallgat a világ róla, ők sem fizetik a hiteleket vissza.)

A 2012.09.14.-i nyilvános ítélethirdetés a Budapesti Királyi Törvényszéken (1055 Budapest Markó utca 27.), ahol a középső bejárat fölött díszeleg még a régi felirat, hogy Budapesti Kir. Törvényszék, átírja a történelmet, mert innentől kezdve minden magyar ember kikövetelheti és ki kell, hogy követelje a jussát, ha csak nem akarjátok elfogadni továbbra is, hogy a Csányi és a Simicskáé lehet a fél ország (Szent Korona Tan, Ellenállási Záradék), mert az ellenállás nem csak jog, hanem kötelesség is. Ahhoz, hogy ha boldogan és szabadon akartok élni, uzsorakölcsöntől és közüzemi tartozástól mentesen, el kell, hogy fogadjátok, hogy Magyarország királyság, hogy rátok a kormányzó által hozott rendeletek és végrehajtó rendelkezések vonatkoznak, és, hogy Magyarország nem köztársaság, hanem Szent Apostoli Magyar Királyság, mivel Szent Koronánk is csak nekünk van egyedül a világon.

Tartozni azért nem tartoztok, mert a tartozásokat a SZENT Apostoli Magyar Királyság által alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Bank Innovációs és Tőke Társaság (továbbiakban Szent Korona Bank) átvállalta, azon az alapon, hogy a tíz-millió magyar ember a Szent Korona Bank részvényeinek a birtokosa. Tíz-millió darab részvény lett kibocsájtva, mely egyenként 2.000.000 Stk névértékű (400 millió forint). E mögött az állami vagyon a fedezet, és itt rögtön fel is lehet tenni a kérdést, hogy Borbély József milyen alapon lehetett önkéntes kormányzó. Azon az alapon, hogy az irányításával létrehozott TEMPO Párt tettenérte az állami maffia vezetőit, számtalan POLIP ábrán (http://tempohirek.com/news.php?readmore=505)bemutatva az összefüggéseket, nevükön nevezve a maffiavezéreket Pl.: Csányi Sándort, Pintér Sándort, Simicska Lajost, Magyari Józsefet, Erős Jánost, megszerezték és nyilvánosságra hozták a bizonyítékokat, a honlapjaikon (www.tempopart.hu, www.tempohirek.com). Borbély József idő közben befolyásának növelésére 2011.02.23-án átvette az irányítást a Központi Nyomozó Főügyészségen az alábbi hanganyag tanúsága szerint: http://apostolimagyarkiralysag.hu/viewpage.php?page_id=1.

Visszatérve az AMK EI P.1./2012./1.-es számú ítéletre, mostantól nem tartoztok senkinek, ha elhiszitek, hogy van valódi államotok és van kormányzótok és rátok az ő rendeletei vonatkoznak, akkor Magyarországon már nincsenek önálló bírósági meg mindenféle végrehajtók, és nem kell fizetnetek semmiféle törlesztőrészletet, semmiféle adót meg nyugdíjjárulékot, meg egyéb mindenféle marhaságot. Magyarország bizonyítottan a világ egyik leggazdagabb országa, nem kell, hogy adóval sanyargassa polgárait, elegendő bevételei származnak az energiaszolgáltatásból és a tolvajoktól visszavett vállalatokból és mezőgazdasági Rt-kből. A www.tempopart.hu honlapon megtalálhatjátok az SZENT Apostoli Magyar Királyság üzleti tervét, gazdasági programját, mert a TEMPO Párt királyság párt, a TEMPO Párt elnöke jelentette be 2009. június 13-án, hogy Magyarország királyság.

Korábban, egy fél éve még, megjelent az elektronikus sajtóban egy-egy cikk a TEMPO Pártról és az SZENT Apostoli Magyar Királyságról. Az utóbbi időben már az ÁVH minden médiát letiltott, és a honlapjainkon kívül csak az elektronikus sajtóban megjelent cikkek hozzászólás rovataiban tudunk megnyilvánulni.

Érvényt szerezni a Kormányzói Rendeleteknek illetve az Esküdtszék ítéleteinek csak ti tudtok azzal, hogy nem ismeritek el a megszűntetett köztársaság kommunista bíróságának fennhatóságát, és nem fogadjátok el az Orbán-Gyurcsányi parlament nemzetpusztító salátatörvényeit, fércalkotmányát, melyből csak annyi az igaz, amit a Nemzeti Hitvallási részben leírtak, hogy a jogfolytonosságot a történelmi alkotmányunk biztosítja.

De résen kell lennünk, mert az állampárt emberei most is mindenütt ott vannak úgy, mint ’56-ban, és mint ahogy 2006-ban is ott voltak, és az összes provokációnál ott vannak, cigánygyilkosságok, csókakői és ceglédi balhék, stb. Irányítást ne fogadjatok el senkitől, aki feltűnően magyarkodik, zsidózik, közben mégis részt vesz a kormánypárti tüntetésen, nevükben a hitelkárosultakat képviselik, közben csak provokátorok. Ne felejtsétek el, hogy a valódi jogseglyszolgálatot is a TEMPO Párt égisze alatt indítottuk el, az első kilakoltatások megállítása is a kormányzó fellépésének volt köszönhető, az arcát mutatták a TV-k és az újságok, csak a nevét nem írták le, nehogy ismerté váljon. A Vár Holding Kft-t, aki 3000 devizaadóst csapott be, sem jelentette fel senki a TEMPO Párt előtt, ma már vizsgálják, százával hallgatják ki az embereket. De hogy akkor mit kell tennetek? Figyelemmel kell kísérnetek a honlapjainkat, azon keresztül kapjátok az információkat, hogy mit kell tenni. Semmiféle utcai megmozduláson, még megemlékezésen se vegyetek részt, mert képesek vagyunk jogi úton kikényszeríteni a hatalomátvételt, de csak akkor, ha nem veszítitek el a fejeteket, és csakis a kormányzó hívására mentek bárhova, mert lehet, hogy egyszer még ki kell menni az utcára, de csak akkor, ha egységes és országos sztrájkot tudunk szervezni összefogással, amikor az emberek többsége eljut odáig, hogy nem veszi be a millát, meg a 4K-t, meg a DK-t, meg a Jobbikot, meg a bal, meg a jobb oldalt, meg, hogy fontos a sokszínűség. Higgyétek el, hogy éppen elég sokszínű a magyar zászló, nem kell azt tovább szeletelni. A nemzet az egységes kell, hogy legyen a SZENT Apostoli Magyar Királyságban, azt nem lehet és nem kell bal meg jobb oldalra osztani. Nincs baloldali munka meg jobboldali kenyér, meg szélsőjobbos nagypapa, meg ultrabalos anyós. Csak család van. Isten, haza, család és nem oligarcha. Mert remélem mindenki látja, hogy attól, hogy éhségsztrájkol, attól még ugyanolyan olyan oligarcha, mint a Viktor, aki a barátja.

Mi már tudjuk: Magyarország szabad és lehet hozzá szabadon csatlakozni.

Éljen a SZENT Apostoli Magyar Királyság!

Éljen a SZENT Apostoli Magyar Királyság!

Éljen a SZENT Apostoli Magyar Királyság!Mi a jelentősége a mai napnak ?
Hét pecsét: Aranybulla -ellenállási záradék"Hogy ezen engedményünk és rendelésünk mind magunk, mind utódaink idejében örökké érvényes legyen, hét oklevélpárba irattuk és arany pecsétünkkel megerősítettük; úgy, hogy egy pár küldessék pápa úrnak, második a János vitézeknél, harmadik a templomosoknál, negyedik a királynál, ötödik az esztergomi káptalanban hatodik a kalocsaiban, hetedik a nádornál őriztessék, úgy hogy ez az irást mindenkor szeme előtt tartván, se ő ne tévedjen le a felebb mondottak valamelyik pontjáról, sem a királyt vagy a nemeseket vagy másokat ne engedjen letévedni. Hogyha pedig mi, vagy utódaink valamelyike bármikor ezen rendeletünk ellen véteni akarnánk, álljon szabadságukban ezen levél erejénél fogva, minden hűtlenségi vétek nélkül, mind a püspököknek, mind más uraknak s az ország nemeseinek, öszvesen és egyenként, jelenleg és a jövőben nekünk és utódainknak ellenállani és ellenmondani örökre."

MINDEN 60 ÉVE MEGKÖTÖTT PAKTUM, SZERZŐDÉS stb. S E M M I S!
Olvassatok egy kicsit utánna annak mit csináltunk , mert most már annyira felgyorsúltak az események, hogy ami ezután jön, azt végképp nem fogjátok érteni , és csak néztek majd mint rozi a moziba .


ELLENÁLLÁSI ZÁRADÉK : NEM CSAK JOGOD HANEM KÖTELESSÉGED ELLENT MONDANI ÉS ELLENÁLLNI HA A HATALOM A NEMZETE ELLEN FORDUL.Friss:
A BÍRÓ ISTENES ATTILA A KARHATALMAT KIHÍVTA TAUZIN KRISZTINA , BORBÉLY JÓZSEF ÉS AZ OTT JELENLEVŐ ÉRDEKÜKET KÉPVISELŐKRE! JELENLEG VÁRAKOZNAK A HELYSZÍNEN KRISZTINÁÉK!


10:24 - A Budapesti Királyi Törvényszéken (1055 Budapest Markó utca 27.), LETT KIHIRDETVE AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG AMK EI P.1./2012./1.-es SZÁMÚ ÍTÉLETE.
AZ ESKÜDTSZÉK DÖNTÉSÉNEK MEGFELELŐEN!
A RENDŐRÖK TELJESEN MEGÉRETTÉK MI TÖRTÉNIK, NEM LÉPTEK FEL ELLENÜK, ÉS AZ ÜGYVÉD FELADTA AZ UTOLSÓ KENETET A BÍRÓNAK.
VÉGE VAN !

ÁT LETT VÉVE A HATALOM RENDBONTÁS, ÉS RENDŐRI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL
AZ ÍTÉLETET MINDENKI HASZNÁLHATJA.
A SAJÁT ÜGYÉBEN CSATOLJA BE.

Itt szeretném megköszönni hátráltató, munkájukat azoknak, akik nem segítetek abban, hogy a mai történelmileg jelentős nap meglegyen örökítve, az utókornak, mert a felhívás ellenére egyetlen egy videós sem jelent meg a helyszínen!

De ennek a a momentumnak köszönhetően viszont, egy hazáját szolgáló magyar embert ismertünk meg , aki elkövetett mindent , hogy a telefonjával mind ezt megörökítse.

Ezét köszönet neki, és remélem majd a minőségbeli kivetnivalókat majd elnézitek nekünk a fentiek fényében!

Szégyellje magát mindenki aki tehetsége ellenére nem jött el és nem vette fel !
ATLANTISZ.

20:40 - Folytatás hangban és képben Link

FORRÁS:Link

Tovább...